DYXY Bccream Foundation boleh pilih kod Natural atau Beige!


posted by fiza saiza

4 comments

Haii.. haiii... haiii..

Nak tahu tak? Dyxy ni ada kod Natural dan Beige. So, kita boleh pilih 😊


.
🌹 BC CREAM FOUNDATION 🌹
.
BC CREAM adalah revolusi baru solekan dari KOREA yang menggabungkan BB CREAM + CONCEALER . Krim diformulasikan dengan MINERAL & EKSTRAK ARBUTIN yang dapat memberikan kesan warna tona yang sekata sekaligus membantu merawat kulit muka.
.
.
KELEBIHAN
🌹MAGIC FOUNDATION mampu menutup segala cela, jeragat dan parut diwajah
🌹SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV
🌹KESAN 3D tidak perlu filters,meratakan tona warna kulit muka dan nampak natural
🌹TEKSTUR SEKATAN & MUDAH MERESAP ke dalam kulit serta jimat masa utk bersiap
🌹ANTI MINYAK tekstur krim yang unik ,tak berminyak dan tak melekit
🌹TAHAN LAMA tahan lebih dari 8 jam
🌹TEKSTUR RINGAN selesa bila dipakai dan tidak tebal
🌷Sesuai utk semua jenis kulit dan KULIT SENSITIF
.
.
KANDUNGAN
🌼MINERAL
🌼WATERBASED
🌼EKSTRAK ARBUTIN
🌼VITAMIN E
.
.
💐 Beige utk kulit cerah
💐 Natural utk kulit sederhana cerah
.
Da abis baca❓Mehla try 😘 Kita cantik samaII.
Berminat? Meh whatapps sis mehhh 0199939836 😘



#bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #putihkankulit #dyxybccream #hilangkanparut #dyxyfeedback #dyxytestimonials #promosimalaysia #kakishoppingonline #makeupartismalaysia #sayajualmakeup #dyxycheras #dyxyampang #visitmyigshop #teamfl #foundation #foundationmalaysia #sapotlokal #bazaarpaknil #sispakai #sisjual #mua -

DYXY brush gemok yang sangat lembut


posted by fiza saiza

No comments

Haii...haii..haii...

💕Ni sis nak bgtau kelebihan brush gemok DYXY ni 😍😍



💖KELEBIHAN BRUSH DYXY💖
✔Bulunya sintetik

✔xsama mcm brush lain
✔bulu2 dia x mudah tercabut
✔bulu lembut
✔cara nak guna hanya perlu dap dap je
✔bccream lebih jimat bila guna dyxy brush
✔lebih kurang mcm beauty blender tp versi brush


DYXY BRUSH😍
****** Sebagai pengetahuan, ada 2 jenis bristle yang digunakan pada brush.
BRISTLE adalah istilah " Bulu " untuk kuas.


SYNTETHIC BRISTLE
----------------
Disebut juga bulu sintetik & pastinya bukan dibuat dari bulu binatang...


Katerianya adalah :
🎈Dibuat daripada NYLON ( pada umumnya ) & TYLON ( contoh : Ecotools )
🎈Penampakkanye BERKILAT.
🎈Warnanya pelbagai.
🎈Perawatannya mudah kerana tidak menyerap pigmen @ air.
🎈Pengunaanya lebih sesuai untuk aplikasi makeup cair seperti foundation kerana tidak menyerap banyak cairan.
🎈Relatif lebih lembut. Tapi, Semakin LEMBUT Semakin MAHAL
.
Mehla try brush gemok 😘 Kita cantik samaII.
Berminat? Meh whatapps sis mehhh 0199939836 😘


#bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #putihkankulit #dyxybccream #hilangkanparut #dyxyfeedback #dyxytestimonials #promosimalaysia #kakishoppingonline #makeupartismalaysia #sayajualmakeup #dyxycheras #dyxyampang #visitmyigshop #teamfl #foundation #foundationmalaysia #sapotlokal #bazaarpaknil #sispakai #sisjual #mua -

DYXY Face Mist Green Tea memang terbaik!


posted by fiza saiza

No comments

As salam semua....Selamat Pagi...

Jom kita flawless dgn face mist green tea.. muka pun rasa fresh je 💕💕


Meh tgk kelebihannya : 😘 🍃 DYXY Face Mist 160ml++
.
🌏 MINERAL GREEN TEA 🍃 .
~ Melembapkan Muka sesuai utk kulit kering dan mengelupas
~ Effect Glowing serta merta
~ Bau Green Tea yang WANGI dan FRESH
~ Makeup Tahan lebih lama ( finishing spray )
~ Boleh dijadikan makeup based
~ Mengandungi zat mineral .
~ Membantu mengurangkan alahan pada muka sesuai utk muka sensitif
~ Membantu mengecutkan jerawat pada muka
~ Sesuai utk lelaki dan perempuan
~ Boleh digunakan bila2 masa

.
🍃 DYXY Face Mist Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit SENSITIF .
🍃 DYXY Face Mist Tahan 2-3 bulan ikut rutin pemakaian
.

!Cepat grab sementara stok masih ada!

Jom kita pakai DYXY. Tak pandang lain dah lepas ni.
Berminat? Nak try? Meh whatapps sis mehhh 0199939836 😘


#bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxygreenteafacemist #putihkankulit #dyxybccream #hilangkanparut #dyxyfeedback #dyxytestimonials #promosimalaysia #kakishoppingonline #makeupartismalaysia #sayajualmakeup #dyxycheras #dyxyampang #visitmyigshop #teamfl #foundation #foundationmalaysia #sapotlokal #bazaarpaknil #sispakai #sisjual #mua -